Rabu, 29 Oktober 2014

Frame ooooh frame ....

Halowwwww ....

Kayakna ini pertama kalinya aku ngebikin frame,tepatnya altered frame ngkali ya,karena sangking malesnya aku ogah bikin frame sendiri,cukup pesan ama OS aja dengan embel2 "marilah kita berbagi rejeki,jangan semua-mua diborong sendiri " padahal the truth is .... eke maleeees wakakakakakaka

Ternyata altered frame itu enak juga yah tinggal nempel2 doank,yang tadinya dibikin dengan ogah2an ternyata akhirnya jadi enjoy2an jugaaa ^_^

Woke berhubung aku termasuk orang yang gak demen banget motret2 jadipenampakkannya cukup selembar doank ngkali yaa lagian dari yang selembar itu juga dah banyaaaaak banget bercerita *hallah*

Tarararararararara inilah penampakkannyaaaa *drumroll*



Akhirnya muncul juga gambarnya setelah dengan ganas memencet2 tombol refresh membabi buta ... nah ini nih yg bikin aku males ngeblog,ntah karena inet yg lemotz ato memang aku yg buta soal ngeblog wkwkwkwk

Well frame ini bakal aku setorkan untuk mengikuti challenge :
 IMLC Ch#8 - 3D project 
Challenge #247 Spring Fling
Challenge #69: Your favorite colour combo! 
October Magnolia Only Challenge ...
Challenge #111: Anything Goes + Multiple Folds 
Challenge #156 - Anything Goes 
Midweek Magnolias #101 Glitter/Lace/Pearls




Makasih buat yang udah mampir ngintip2 and menitipkan komen nya yaaa *melambai2 a'la ratu sejagat*


16 komentar:

  1. Gorgeous project . Love your design. Thank you for joining us at Indonesia Magnolia Lovers Challenge. Good luck!
    Hugs.x

    BalasHapus
  2. Sweet and beautiful frame
    thank you for joining with us at IMLC
    please cone and join our next challenge. .
    good luck
    xoxo
    KIKI FOE

    BalasHapus
  3. Hi there, Linda! Well, you may be a "newbie" to card making as you say, but GIRL!!!!! You have some amazing talents! I love your card, and I can't wait to see more from you. Thanks so much for sharing your talents in our challenge this week, and please come by to share your works again soon. They're a delight! Have a blessed week!
    Karen
    Word Art Wednesday

    P.S. I just became your newest blog follower, and I would just LOVE to have you stop by to visit my blog and to become a blog follower on my blog! You can find me here:
    www.karen-mycuprunnethover.blogspot.com

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hi Karen ... awww you're soooo sweeeeet :*

      thank you very much for the nice comments, makes me so excited to continue to practice making cards even better

      PS. I also have become one of your follower and one of your big fans :)

      xoxo,linda

      Hapus
  4. Very sweet, lovely flowers, thanks so much for joining us at Midweek Magnolias
    Hugs Julie P

    BalasHapus
  5. so cute. love al the embellishments. Thanks for sharing with us at http://7kidschallengeblog.blogspot.com/

    BalasHapus
  6. This is so gorgeous!! Thank you for playing in our challenge at www.7kidscollegefund.com! Hugs, Rosie

    BalasHapus
    Balasan
    1. Thank you so much for your nice comments *hugs*

      Hapus
  7. A very lovely and colourful card !!
    Thank you for joining us at TFM.
    Christa ; DT

    BalasHapus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...